YSE

Developing future leaders

Willem Hebly, Smurfit Kappa powered by YSE

‘Graduate programma van Smurfit Kappa, powered by YSE’, dat klinkt als een hele mond vol maar zo voelt het niet. Het is op te delen in verschillende onderdelen: ‘Graduate programma’, ‘Smurfit Kappa’ en ‘YSE’. Te beginnen met het eerste onderdeel.

Ik heb HBO Technische Bedrijfskunde gestudeerd is Delft. Hier word je breed opgeleid om een interessegebied te vinden waarin je verder wilt. Ik had echter nog altijd geen idee welke richting ik op wilde gaan, maar zeker was dat ik wilde werken. De keuze voor een traineeship lag dus erg voor de hand: breed ingezet worden binnen een bedrijf en spelenderwijs er achter komen waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. Op deze manier kan ik mij snel ontwikkelen op zowel persoonlijk en inhoudelijk vlak. Mijn ambities waren duidelijk, nu de invulling nog.

Ik heb altijd een voorliefde voor techniek gehad dus een productiebedrijf lag zeer voor de hand. Via een kennis hoorde ik van het Graduate Programma van Smurfit Kappa. Na een hoop desk research was mijn interesse gewekt en ging ik ervoor. Al in het eerste gesprek van de sollicitatieprocedure kreeg ik een erg goed gevoel bij YSE. De sfeer die er hing en de mensen die er rondliepen spraken mij erg aan. Na een vervolgens grondige sollicitatieperiode werk ik sinds kort als Graduate bij Smurfit Kappa, een bedrijf wat voor veel mensen onbekend is. Het is niet het eerste bedrijf waar je aan denkt om je eerste baan bij te hebben en ook voor mij was dit even wennen. Echter, door het enthousiasme van de YSEers en de medewerkers van het bedrijf werd ook mijn enthousiasme aangewakkerd om hier te gaan werken.

De eerste twee maanden zitten er alweer op en het is alles wat ik er van verwacht had! Ik kijk erg uit naar de komende twee jaar bij YSE. Het belooft een drukke leerzame periode te worden waarin ik zelf aan het roer sta en mijn eigen koers mag varen. Met behulp van mijn mede trainees en people manager verwacht ik straks als YSE’er vol kennis en kunde in het leven te staan, klaar voor de volgende stap bij Smurfit Kappa.

Recente berichten