YSE

Developing future leaders

Thomas Theunisse, Smurfit Kappa powered by YSE

Ik ben afgestudeerd als werktuigbouwkundige aan de TU Eindhoven in de master richting Control Systems Technology. Ik heb dan ook passie voor techniek en dan met name op het gebied van automatisering en optimalisatie. Dit is ook de rede dat ik voor een traineeship bij Smurfit Kappa ben gegaan omdat het een bedrijf is waarbij automatisering en optimalisatie een hele belangrijke rol in het productieproces spelen.

Ik ben sinds 1 september werkzaam bij Smurfit Kappa in het graduate program dat samen met YSE vormgegeven wordt. In dit twee jarige programma ga ik vier verschillende projecten uitvoeren over vestigingen binnen de Benelux. Hierbij krijg ik de kans om veel facetten van het bedrijf te leren kennen en een goed beeld van de organisatie te krijgen. Samen met YSE wordt er ook voor gezorgd dat ik tijdens deze twee jaar de nodige persoonlijke ontwikkeling door maak door het aanbieden van training persoonlijke begeleiding, workshops en trainingen. Daarnaast geeft YSE ook de mooie mogelijkheid om een netwerk op te bouwen met mede young professionals.

Voor mijn eerste project zal ik mij bezig gaan houden met het opstellen van een continuïteitsplan voor Smurfit Kappa Benelux. Hierbij mag ik alle vestigingen gaan bezoeken en krijg ik gelijk de kans om de gehele organisatie goed te leren kennen.

Recente berichten