YSE

Developing future leaders

Thomas Robers, Projectmanagement

‘’Breed geïnteresseerd’’ is wel een goede omschrijving voor mij. Maar in welke baan kan je dan je ei goed kwijt?

In Utrecht studeerde ik eerst Economics & Business Economics als Bachelor, daarna deed ik de master International Economics met International Management als hoofdrichting. Na een finance stage en verschillende sales functies wist ik dat deze beide werkvelden mij erg aanspraken. Een functie waarbij ik deze kan combineren, bijvoorbeeld door strategic sales analytisch te benaderen, zou ideaal voor mij zijn. 

Na mijn studie werd ik door vrienden gewezen op YSE. Het Project Management Traineeship hier biedt mij de ideale mogelijkheid om mijn brede interesses ook in de praktijk te brengen. De eindeloze mogelijkheden om overal projecten uit te voeren, zowel extern als intern, de talloze momenten die worden ingepland om met persoonlijke ontwikkeling aan de gang te gaan en de ambitieuze maar leuke ongedwongen sfeer hier maken mij een enthousiast YSE-er. In het motto ‘’beter glansrijk onderuit, dan niet geprobeerd’’ kan ik mij helemaal vinden. Een YSE-er staat open voor iedereen en is energiek. Een leuke club om bij te horen dus!

Ik werk graag in groepen, probeer enthousiasme te brengen en zorg ervoor dat iedereen gehoord word. Diverse werkzaamheden spreken mij aan waarbij ik doelgericht te werk ga. Verder ben ik erg geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken en ondernemerschap.

Recente berichten