YSE

Developing future leaders

Rens Beelen, Smurfit Kappa powered by YSE

Mijn naam is Rens Beelen, sinds 1 oktober 2015 werkzaam als Graduate bij Smurfit Kappa. Tijdens het incompany traineeship, waarbij Smurfit Kappa samenwerkt met YSE, krijg ik de komende jaren de mogelijkheid om uitdagingen aan te gaan in diverse facetten van het bedrijf. Deze diversiteit is precies wat mij aanspreekt omdat ik hiermee nieuwe omgevingen leer kennen en wil ontdekken waar ik het beste tot mijn recht kom.

Het traineeship geeft mij ook de mogelijkheid om mijn persoonlijke leerpunten te ontdekken. Onder andere trainingen, cursussen en persoonlijke begeleiding vanuit YSE dragen hier sterk aan bij. Maar ook de mogelijkheid om te sparren met andere YSE’ers is hierin een belangrijk onderdeel. Door mijn leerpunten om te zetten in concrete doelen hoop ik mezelf te blijven ontwikkelen om nieuwe uitdagingen ook tot een succesvol resultaat te laten leiden.

Voordat ik als YSE’er aan de slag ben gegaan heb ik Technische Bedrijfskunde gestudeerd. De master Operations Management & Logistics die hierop volgde heb ik in mei 2015 met succes afgerond. Naast mijn werk is het voor mij ook erg belangrijk om goed te ontspannen. Dit doe ik dan ook, vaak op de tennisbaan of samen met vrienden.

Recente berichten