YSE

Developing future leaders

Randy Bruijninckx, Boskalis powered by YSE

Mijn bachelor Bedrijfskunde en master Organisation Studies hebben me breed opgeleid. Bovendien heb ik tijdens en direct na mijn studie altijd interessante (bij)banen gehad waardoor ik ook brede werkervaring heb. Hierdoor weet ik goed waar ik enthousiast van word en wat ik zoek in een baan. Ik kan nu dus ook vol overtuiging zeggen dat ik op mijn plek zit als Young Professional bij Boskalis waar ik het incompany traineeship volg via YSE.

Het cliché “in het diepen gegooid worden” is hier gemiddeld 9 van de 10 dagen volledig van toepassing. Namelijk, 9 dagen werk ik in Papendrecht op het hoofdkantoor van Boskalis bij de IT-afdeling, de 10e dag mag ik naar Baarn. Bij Boskalis werk ik vanaf dag 1 aan meerdere opdrachten, allemaal in verschillende rollen. Het merendeel van de tijd werk ik aan het ontwikkelen van Business Process Management en Master Data Management. Hoewel ik in het kader van het traineeship nog beschik over veel ondersteuning (mentor, coach, training, intervisie, verschillende kennisdeling-sessies, collega YSE-ers en meer), wordt er (gelukkig!) ook direct veel van me verwacht. Als nieuweling op de afdeling wordt er hier niet alleen van je verwacht dat je er vol voor gaat, maar (juist) ook dat je kritische vragen stelt. In combinatie met de hands-on mentaliteit maakt dit een steile leercurve mogelijk met voldoende ruimte voor eigen inbreng.

De 10e dag, gemiddeld elke 2e vrijdag, mag ik naar Baarn voor persoonlijke en professionele ontwikkeling bij YSE. Hoewel deze dag minder hectisch is dan de andere dagen, kan dit toch behoorlijk uitputtend zijn. In een kleine, vertrouwelijke setting wordt er namelijk behoorlijk diep ingegaan op persoonlijke zaken.

De combinatie van enerzijds structurele ontwikkeling en anderzijds snel veel verantwoordelijkheid krijgen bij je werkzaamheden is erg krachtig, want je kunt zaken uit de praktijk inbrengen tijdens de ontwikkelmomenten en de leerpunten die daaruit volgen direct toepassen in je werk. Deze constante afwisseling van uitdaging én ontwikkeling is voor mij één van de belangrijkste aspecten van een passende baan. YSE creëert hiermee voor mij als ambitieuze starter werkelijk de ideale werkomgeving!

Recente berichten