YSE

Developing future leaders

Philip La Rose, Circular & Value Chain

Laat je je leiden door externe factoren of zijn de externe factoren uitdagingen om je kwaliteiten te ontwikkelen? Tijdens mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ondervond ik de overgang van je laten leiden naar leiding geven over je eigen succes. Dingen overkomen je niet, het is hoe je ermee omgaat. Met die filosofie rondde ik mijn studie af en vervolgde mijn weg aan de Vrij Universiteit van Amsterdam met de master Transport en Supply Chain Management.

De reden dat ik voor Supply Chain management heb gekozen, is omdat ik energie haal uit het optimaliseren van processen en het verbeteren van relaties met leveranciers. Tijdens mijn studie ontwikkelde ik m’n analytische vaardigheden door ruwe data bruikbaar te maken en processen te optimaliseren. Daarnaast leerde ik het motiveren, samenwerken en leidinggeven als trainer-coach voor middelbare scholieren. Door de trainingen ontwikkelde ik een passie voor zelfontwikkeling, waardoor ik nu in staat ben om het maximale eruit te halen bij mezelf en andere. De combinatie van hard en soft skills stelt mij in staat om processen te begrijpen en verbeteren en op basis daarvan mensen aan te sturen, oftewel bruggen slaan tussen ruwe data en mensen. Met die wetenschap ging ik op zoek naar een passend traineeship en vond ik het YSE SCM traineeship.

Het SCM traineeship bij YSE bestaat grotendeels uit opdrachten binnen Supply Chain waarin ik processen en relaties kan verbeteren, maar er is ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. YSE zou mijn carrière de kickstart geven waarnaar ik op zoek was. In november studeerde ik af en al in december kreeg ik te horen dat YSE diezelfde kickstart erkende. Na een reis door Vietnam en Cambodja ben ik nu per 1 maart begonnen en ben ik al een maand werkzaam in een YSE omgeving. Een omgeving waarin ik de komende twee jaar de kans krijg om kennisdeling, openheid en inspiratie fundamenteel bij te laten dragen aan succes. 

YSE stelt mij in staat om de schrijver te zijn van mijn eigen biografie door te ontdekken en ontwikkelen waar mijn kracht uitbloeit tot succes.

Recente berichten