YSE

Developing future leaders

Nathalie van Haaren, Digital

Een traineeship dat was een van de weinige logische vervolgstappen die ik helder had om na mijn studie Management aan University College London in Engeland  en Liberal Arts en Sciences aan University College Utrecht te gaan volgen. Maar in welk vakgebied, bedrijf en waarom wil ik dit eigenlijk?

Na mijn studie heb ik nog een paar maanden in Ethiopie stage mogen lopen voor een groot bier bedrijf. Mijn opdracht in dit bijzondere land namelijk, het introduceren van een nieuwe werkwijze op tablets voor de sales afdeling, heeft voor mij een nieuwe doorslag gegeven op welk vakgebied ik graag mijn carrière wil starten namelijk: Information Technology (IT).  Waar IT vandaag nog (te vaak) als een ICT afdeling wordt bestempeld, vind ik persoonlijk dat dit een van de meest spannende, impactvolle, en vernieuwende afdelingen is binnen een bedrijf. Een schakel zijn tussen wat de business vraagt en wat er op IT gebied mogelijk is: een zeer mooie uitdaging waarin je ook zeker je creativiteit in kwijt kan!

Waarom dan YSE? Er bestaan niet zoveel traineeships binnen dit vakgebied die projecten aanbieden bij verschillende bedrijven of organisaties, juist hierin is YSE een mooie schakel met hun Information Management Traineeship. Na mijn eerste maand in Baarn mocht ik meteen aan de slag bij Boskalis, 's werelds grootste baggermaatschappij en meewerken aan een ERP implementatie. En in de toekomst wie weet, er zijn nog vele mooie bedrijven waarin ik een opdracht zou kunnen doen. Maar naast gave opdrachtgevers is het opleidingsprogramma dat je volgt bij YSE een echte eye-opener, een stukje bewustwording over wie je bent, wat je wilt, waarom en waar je naar toe aan het werken bent. Vragen die voor onze generatie enorm relevant zijn en die bij YSE de ruimte krijgen om zich te ontplooien en hier een antwoord op te krijgen. Door de vele trainingen, coaching sessies van je People Manager, zeer gedreven, intelligente en gezellige collega’s en met een beetje lef heb je gegarandeerd een unieke start van je carriere als Young Professional!

Recente berichten