YSE

Developing future leaders

Martijn van den Heuvel, Kirkman Company powered by YSE

Ik ben Martijn en ben sinds half maart 2015 een Young Professional bij Kirkman Company. Ik heb de bachelor Sociale Geografie en de master Business Administration afgerond. Daarnaast heb ik mij kunnen ontwikkelen door reizen en een studentenvereniging. Omdat ik mezelf nog meer wilde ontwikkelen, zowel persoonlijk als op carriere niveau wist ik al vrij snel dat ik een traineeship wilde volgen.

Het traineeship van YSE bij Kirkman Company is voor mij perfect! Door de trainingen, de coaching en de sparmomenten, gecombineerd met de mogelijkheid om bij meerdere klanten verschillende opdrachten te doen (huidig bij AkzoNobel) ben je continue in beweging en leer ik meer dan ik had kunnen denken. Daarnaast krijg ik hier de vrijheid om mezelf uit te dagen; eigen initiatieven worden hier toegejuichd. Of dat nou het schrijven van een artikel is, het organiseren van een workshop of iets totaal anders waar jij kansen in ziet.

Dit gebeurt vanuit het gedachtegoed dat iedereen er beter van kan worden. Ik geloof ook dat wanneer er met iedere stakeholder in een situatie rekening wordt gehouden, er de meeste waarde kan worden gecreëerd. Niet alleen financiële-, maar daarnaast ook maatschappelijke- en ecologische waarde. Deze totale waarde kan het het beste worden bereikt door verbinding. Maak elkaar deelgenoot!

Recente berichten