YSE

Developing future leaders

Mark Plate, Eurofins powered by YSE

Na een mooie studententijd te hebben gehad in zowel Nijmegen als Tilburg waarin ik veel activiteiten heb ondernomen in zowel binnen- als buitenland, ben ik gaan werken in de auditpraktijk. Al vrij snel kwam ik erachter dat de functie die ik bekleedde niet datgene was wat ik mezelf de komende jaren zag doen, ondanks de leuke collega’s en ervaringen die ik heb opgedaan. Maar wat dan wel?

Via een goede vriend kwam ik op de website van YSE terecht, omdat hij mij hier vond passen. Ik kende YSE alleen van naam en ben meteen verder gaan informeren. Al gauw werd ik erg enthousiast door het plezier en de wil die YSE-ers uitstraalden om veranderingen in organisaties teweeg te brengen. Niet veel later, solliciteerde ik voor het Eurofins traineeship.

Net als waarschijnlijk velen van jullie, kende ik Eurofins op het moment van solliciteren niet maar tijdens de sollicitatieprocedure kreeg ik al snel een goed positief beeld van de organisatie, hier wou ik de komende jaren graag werken! Dit had alles te maken met het feit dat het bedrijf internationaal een grote speler is en al jaren een sterke groei doormaakt. Hierdoor liggen er meer dan voldoende uitdagingen en is er ruimte voor ondernemerschap. Dit in combinatie met het kunnen ontwikkelen van leiderschap, zorgt ervoor dat ik helemaal op mijn plek zit.

Als je vragen hebt over mijn eerste project bij Eurofins of YSE, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Recente berichten