YSE

Developing future leaders

Maaike Broekhuis, Kirkman Company powered by YSE

Met een diploma Marketing op zak, was ik na 5 jaar studeren toe aan een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn studie had ik me altijd breed ontwikkeld en was ik altijd op zoek naar uitdaging en afwisseling. Voor mijn toekomstige baan had ik daardoor ook hoge eisen. Graag wilde ik blijven leren en mezelf ontwikkelen, een dynamische omgeving en een element van zingeving was ook gewenst door mijn interesse in duurzaamheid en maatschappelijke impact. Waar kon ik deze combinatie vinden?

Online las ik over het traineeship bij Kirkman Company powered by YSE. Meteen was ik geïnteresseerd, een traineehip biedt immers veel bijzondere kansen! De kernwaarden van Kirkman Company zorgden ervoor dat ik  ook mezelf kon verbinden met het bedrijf; gepassioneerd, non-ego en eigenwijs, dat ben ik ook!

YSE biedt een traineeship met veel cursussen, persoonlijke coaching en inhoudelijke evenementen. Daarbij krijg je direct verantwoordelijkheid in jouw projecten. Hierdoor leer je binnen korte tijd heel veel, zowel inhoudelijk als over jezelf. De dynamiek en afwisseling van een consultancybureau geven je de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij meerdere bedrijven. Zo kun je erachter komen wat je nou écht het allerleukste vindt en waar jij je het meest op je plek voelt.

Inmiddels ben ik een maandje geleden begonnen en weet ik dat ik de goede keus heb genomen. Vanaf dag 1 voelde ik me welkom en werd ik ontvangen in een open, positieve en informele sfeer. De projecten en collega’s geven mij energie en waarde wordt gebouwd vanuit co-creatie. Sociale evenementen binnen zowel Kirkman Company als YSE zorgen ervoor dat je een breed netwerk opbouwt en plezier maakt met je collega’s. Ik heb enorm veel zin om het beste uit mezelf te halen de komende twee jaar en ben benieuwd naar alles wat er gaat komen!

Recente berichten