YSE

Developing future leaders

Lotte Loeber, Kirkman Company powered by YSE

Na een jaar te hebben gewerkt als account manager, ging ik vorige maand aan de slag als Young Professional bij Kirkman Company powered by YSE. Een hele andere kant op, in plaats van sales staan nu inhoudelijke projecten bij verschillende organisaties centraal. Toch liggen er hier ook genoeg mogelijkheden om me op commerciëel vlak te ontwikkelen. Een ideale combinatie dus.

Wat me tijdens mijn eerste dagen meteen opviel was de aandacht die wordt gegeven aan persoonlijke ontwikkeling. Naast alle trainingen die gelijk worden gepland, is er veel ruimte voor coaching en projectbegeleiding.

Ik had veel geluk dat ik instroomde in een drukke periode en daarom meteen kon beginnen met een project. Momenteel ben ik bezig met een project van 3 maanden bij een vastgoedontwikkelaar die bezig is met het ontwikkelen van The Circular Valley: een centraal innovatiegebied dat wordt opgezet als hotspot voor de transitie naar een circulaire economie. Mijn taak is om de interne projectorganisatie van The Valley in te richten door te praten met alle stakeholders en het ontwikkelen van een Target Operating Model. En dit biedt meer dan genoeg inhoudelijke uitdaging!

Wat me aanspreekt aan het YSE traineeship is dat je meteen veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, maar dat je genoeg hulplijnen kan inschakelen op momenten dat je even vastloopt. Al met al heb ik een superleuke eerste maand gehad en ik kijk uit naar de rest van het traineeship.

Recente berichten