YSE

Developing future leaders

Lieke van Moorsel, Projectmanagement

Zoals zovelen ben ik via omzwervingen terecht gekomen op de plek waar ik nu zit. Na afronding van de opleiding Logopedie en werkervaring als logopedist, was mijn interesse in het logopedische vak weg. Een bestuursjaar heeft mij inzicht gegeven in ‘de organisatie’ als werkveld, alle veranderingen die er, snel opeenvolgend, plaatsvinden en de mogelijkheden die er in dit werkveld liggen. Maar met een bachelor Logopedie kom je niet in het organisatiewezen terecht. Een (pre-) master organisatiewetenschappen zou hier verandering in moeten brengen. Zowel tijdens mijn premaster als master werd ik alsmaar enthousiaster. Echter heeft dit vakgebied ook een keerzijde en dat is dat er zoveel verschillende soorten organisaties en richtingen zijn waar je kunt werken, en waar lag mijn interesse nou?

Om mijzelf wat tijd te gunnen en inzicht te geven in een mogelijk vervolg, besloot ik mijn masterthesis op een later moment te starten en stage te lopen bij YSE. Waar ik eerder nooit meer dan één stap vooruit dacht, leidde deze stage tot een plan met zowaar twee stappen: master afronden en als trainee aan de slag. Nog steeds weet ik niet precies in welk bedrijf ik wil werken, welke richting ik op wil en waar mijn kwaliteiten precies liggen, maar gelukkig gaat YSE mij hier de komende twee jaar bij helpen.

De twee doelen uit mijn plan zijn intussen behaald. Nu kan ik, samen met YSE, al mijn collega’s en middels de verschillende trainingen en opdrachten aan de slag met het uitstippelen van de volgende stappen. Daar heb ik heel veel zin in!

Recente berichten