YSE

Developing future leaders

Kiki Hiemstra, Kirkman Company powered by YSE

Mijn eerste kennismaking met YSE was tijdens mijn master Strategisch Human Resource Management waar ik een workshop kreeg van Kirkman Company (KC) en YSE.  Mijn interesse was gelijk gewekt, maar zou ik ook echt bij KC en YSE passen en hier na mijn studie willen werken? Daar kwam ik maar op één manier achter: meedoen met de YSE24 Business Game! Tijdens deze game kraak je een concreet vraagstuk, leer je de wereld van een YSE-er kennen en ontdek je of je zelf enthousiast wordt van de energieke, ambitieuze en creatieve YSE omgeving. Bij mij was dat zeker het geval: hier wilde ik werken!

Twee maanden later was het dan zover: mijn eerste werkdag bij KC en YSE. Aangezien ik tijdens mijn studie adviesvakken had gevolgd, een consultancy verdiepingstraject doorliep en bij een consultancy bureau stage had gelopen wist ik dat het afwisselende advies vak echt iets voor mij was. Maar hoe gaat dit dan in de praktijk? Als Young Professional bij Kirkman Company kreeg ik gelijk veel verantwoordelijkheid; zo werd ik gelijk betrokken bij het Social Enterprise Day project. Het is gaaf dat je in het diepe wordt gegooid, gelijk concreet aan de slag mag en daarnaast met super veel leuke en gedreven collega’s samenwerkt.

Wat je traineeship helemaal mooi maakt, is dat er naast de inhoudelijke kant veel aandacht en ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling. Juist die aandacht om jezelf beter te leren kennen en je sterke en zwakke punten te verbeteren maakt dat je veel leert en echt stappen kan maken.  Ik kan dan ook alleen maar zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik in deze leerzame maar zeker ook gezellige en vermakelijke sfeer van YSE en KC mag werken! 

Recente berichten