YSE

Developing future leaders

Jorrit Klein, Kirkman Company powered by YSE

Twee jaar geleden maakte ik tijdens een workshop over duurzame partnerships kennis met YSE en Kirkman Company. Ik voelde gelijk een goede klik met de energieke, enthousiaste mensen en de filosofie van Kirkman Company: maatschappelijke en financiële doelstellingen combineren door middel van verbinding en focus op de lange termijn. Die middag liet zo’n goede indruk bij mij achter, dat ik twee jaar later met een masterdiploma Public Administration op zak terugkeerde naar Baarn om te solliciteren naar het Kirkman Company traineeship.

De afgelopen drie maanden zijn omgevlogen en ik heb inmiddels een breed scala aan organisaties vanuit de meest uiteenlopende rollen van dichtbij meegemaakt; zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt aan een gebruikersvriendelijke IT service catalogus voor een maritieme dienstverlener en was ik moderator tijdens een brainstormsessie voor een bedrijf actief in de automotive- en truckbranche. Die afwisseling vind ik geweldig en is bovendien ontzettend leerzaam. Naast de kennis en kunde die je tijdens je opdracht opdoet , maak je als Young Professional in korte tijd kennis met het adviesvak en word je vanaf het eerste moment uitgedaagd om mee te denken over de meest uitlopende organisatievraagstukken.

Een veel wijzer man dan ikzelf schreef ooit dat zelfkennis aan de wieg staat van alle wijsheid. YSE zet wijsheid om in ‘YSEheid’ door veel aandacht te schenken aan bewustwording van je eigen kennen en kunnen. Dankzij de uitgebreide training, coaching en door ervaringen uit te wisselen met mijn mede YSE-ers raakt mijn persoonlijke ontwikkeling echt in een stroomversnelling. In combinatie met het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die Kirkman Company biedt, vormt dit voor mij de perfecte mix voor een vliegende start van mijn carrière! 

Recente berichten