YSE

Developing future leaders

Johan Kloosterboer, Eurofins powered by YSE

Ik ben vrijwel direct na mijn Master Business Administration aangenomen voor de eerste baan die op mijn pad kwam. Ik kreeg de kans een nieuw team op te zetten binnen een bestaand bedrijf wat natuurlijk erg spannend en leuk was, maar na een half jaar was de wind wel gaan liggen. Ik miste de uitdaging op zakelijk maar vooral op persoonlijk niveau. Wil ik dit echt blijven doen? Als je je dat elke dag afvraagt, is het antwoord wel duidelijk.

Het moest toch een traineeship worden want echt een beroep of functie had ik niet voor ogen. Ik zag een advertentie van YSE voor Eurofins en ik zat, net zoals jij nu, naar de profielen van de YSE-ers te kijken. Is dit wat voor mij?

Binnen een week na de eerste selectiegesprekken zat ik op de selectie dag voor Eurofins. De volgende dag al een aanbod en een week daarna samen met twee andere spiksplinternieuwe YSE-ers elf honderd kilometer door het land gereden om alle vestigingen van Eurofins te bezoeken om het al borrelend in Baarn bij YSE af te sluiten. Wat een ervaring en wat een leuk team!

Inmiddels ben ik een maand verder en ben ik bezig met het opzetten van een roadmap voor Eurofins Food Testing Netherlands voor sales en marketing. Een project waarmee ik overal in het bedrijf kom en waar ik echt zelf moet gaan bepalen hoe ik het aan ga pakken. Een ontzettend uitdagende opdracht bij een enorm interessant bedrijf.

Wil ik dit echt blijven doen? Geen moment meer over nagedacht eigenlijk.

Recente berichten