YSE

Developing future leaders

Jochem Tigchelaar, Kirkman Company powered by YSE

Met een bachelor in Business Administration en een master in Sociale Organisatiewetenschappen heb ik processen en cijfers gecombineerd met het sociale aspect binnen organisaties. Na het afronden van mijn master ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf waarbij ik een brug kan slaan tussen deze twee werelden. Kieskeurig als ik ben was dat niet het enige waar ik naar zocht; ik wil in een informele & dynamische organisatie werken, ik wil me écht kunnen identificeren met de missie van de organisatie en er moeten voldoende mogelijkheden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Hoezo veeleisend?

Met deze waslijst aan voorwaarden ben ik opzoek gegaan naar een traineeship en zo ben ik bij YSE en Kirkman Company terechtgekomen. Inmiddels ben ik 3 weken onderweg in mijn traineeship en kan ik zeggen dat deze omgeving perfect bij mij past! Door de open sfeer voelde ik me na een paar dagen al helemaal thuis. Het is inspirerend om te zien dat de missie van Kirkman Company om organisaties 100% relevant te maken voor al hun stakeholders ook echt wordt nageleefd. Dit bedrijf ademt enthousiasme en energie!

Hoewel je in je opdracht veel eigen verantwoordelijkheid krijgt zijn er bij YSE en Kirkman Company genoeg kanalen waar je hulp kan vragen: een People Manager, Buddy, 2 coaches en natuurlijk je mede YSE-ers. Met die persoonlijke ontwikkeling zit het dus ook wel goed. Je gaat actief aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkelpunten en ontvangt feedback van je collega’s.

Ook met het eisenpakket waarmee ik de arbeidsmarkt op ging is het dus mogelijk om een geschikt bedrijf te vinden. Ik heb zelfs een traineeship gevonden die mijn verwachtingen overtreft! Veeleisend zijn is dus zo slecht nog niet. Hou vast aan de dingen die jij belangrijk vindt, dan zal vroeg of laat jouw droombaan op je pad komen.

Recente berichten