YSE

Developing future leaders

Dirk Wilms, Smurfit Kappa powered by YSE

Hoe kom ik erachter waar mijn passie en talent ligt en haal ik tegelijkertijd het maximale uit mezelf? Dit was de vraag die me na mijn studie Bedrijfskunde steeds maar bezighield terwijl ik zoekende was naar een opportuniteit om mijn loopbaan mee te starten.

Al snel kwam ik uit bij het Graduate Programma van Smurfit Kappa, waarbij de samenwerking is gezocht met YSE om een volledig werk/leer traject te doorlopen binnen verschillende divisies in de organisatie. De mogelijkheid om erachter te komen waar mijn talenten en passie liggen en deze vervolgens toe te passen in de bedrijfsvoering deden mij ervan overtuigen dat dit programma een geweldige kans was.

Na het sollicitatie traject met succes te hebben doorlopen merkte ik al gauw dat er veel aandacht wordt besteed aan zowel je persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling. Maar nog belangrijker is dat ik me vanaf de eerste dag onderdeel voel van een team, waarbij de omgeving ondernemerschap, creativiteit en autonomie faciliteert. Dit stelt mij in staat om in deze periode een steile leercurve te ondergaan en daardoor volledig te ontplooien als Young Professional.

Recente berichten