YSE

Developing future leaders

Cornel Kok, Smurfit Kappa powered by YSE

Na mijn studie Urban, Port and Transport Economics aan de Erasmus Universiteit voelde ik me nog lang niet uitgeleerd. Met de bedoeling om mij te blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als professioneel, ben ik op zoek gegaan naar een traineeship. Tijdens de Erasmus Recruitment Days ontmoette ik YSE en hoorde ik van Smurfit Kappa. Dit paste precies in het plaatje voor mij.

Nu ik een maand bezig ben, besef ik dat deze baan een lot uit de loterij is. Ik zit binnen bij de grootste producent van kartonnen dozen. Fantastisch dat ik het hele bedrijf kan leren kennen door middel van vier opdrachten. Binnen deze opdrachten kom ik in contact met mensen van alle lagen binnen het bedrijf. Wat opvalt is de trots op het bedrijf en bereidheid om met mij mee te denken.

Mijn eerste opdracht is gericht op de CRM-tool. De bedoeling is dat deze beter geïmplementeerd wordt en er bruikbare informatie naar het management kan, zodat deze dit kan meenemen in de sturing van het bedrijf. Daarnaast ontdek ik veel over het uitgebreide klantenportfolio dat Smurfit Kappa bedient. De verpakkingsoplossingen van Smurfit Kappa hebben impact op menig Supply Chain. Gek eigenlijk dat ik zelf nu ook al trots ben op Smurfit Kappa.

Om het maximale uit mijn opdracht en mijzelf te halen gebruik ik de tools waarin YSE faciliteert: coaching, trainingen en het sparren met andere trainees. Zodoende ben ik verzekerd dat ik voorlopig door blijf leren en van impact kan zijn op het bedrijfsleven.

Recente berichten