YSE

Developing future leaders

Christianne Poortstra, Smurfit Kappa powered by YSE

Tijdens mijn studie International Financial Management was ik al volop bezig met wat ik na mijn studie wilde gaan doen. Want hartstikke interessant al die cijfertjes, maar wat kún je er nou precies mee en wat wil ik er eigenlijk mee gaan doen? Tijdens een stage als Controller kwam ik erachter dat ik cijfers en analyses leuk, nuttig en uitdagend vind maar dat ik uit contact met mensen en afwisseling van werkzaamheden eigenlijk nog veel meer energie haal.

Daarom werd het voor mij al snel duidelijk dat ik een traineeship wilde gaan doen: zoveel mogelijk zien en leren en dan het liefste bij een internationaal bedrijf waarin ik kan groeien en al mijn ideeën en energie kwijt kan. Toen ik de vacature van Smurfit Kappa zag op de website van YSE wist ik meteen: dit is het! Een niet hiërarchisch bedrijf, een traineeship waarin ik vier verschillende functies kan gaan doen in twee jaar tijd, waar ik zelf met ideeën mag komen en waar het managementteam aan jóú vraagt wat jij nu eigenlijk vindt van de strategie van het bedrijf.

Het klonk te mooi om waar te zijn, maar na bijna twee maanden bij Smurfit Kappa aan de slag te zijn, kan ik je zeggen: de droomfunctie bestaat echt! Naast dat Smurfit Kappa een ontzettend interessant en internationaal bedrijf is waar het aan uitdagingen niet om verlegen ligt, krijg ik ook de mogelijkheid om in samenwerking met YSE mij te ontwikkelen op persoonlijk vlak middels verschillende trainingen. Daarnaast organiseert YSE kennissessies waardoor je in aanraking komt met Young Professionals vanuit andere bedrijven en vanuit YSE of Kirkman Company. Dit zorgt ervoor dat je echt “kennis” kunt uitwisselen en dit houdt jou vervolgens weer scherp naar je eigen werkzaamheden. Tevens biedt Smurfit Kappa een variatie aan trainingen om zowel het bedrijf, als het product zo goed mogelijk te leren kennen.

Al met al, de perfecte combinatie van contact met mensen, afwisseling van werkzaamheden en een gezonde portie cijfers, wat ervoor zorgt dat ik iedere dag weer met frisse energie bij “mijn”
Smurfit Kappa naar binnen stap.

Recente berichten