YSE

Developing future leaders

Chantal van Dijke, Eurofins powered by YSE

Na afgestudeerd te zijn en enkele maanden solo gereisd te hebben door Azië ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, een eerste baan! Zowel mijn Bachelor als Master (Management, Economics & Consumer studies) heb ik aan Wageningen Universiteit gevolgd, een functie in de voedings- en/of agrarische sector sprak mij dus erg aan. Het traineeship van Eurofins (een laboratoriumorganisatie) in samenwerking met YSE is dan ook een ideale combinatie. Ik was er direct van overtuigd dat dit een mooie kans was die ik moest pakken!

Een paar weken geleden ben ik begonnen bij Eurofins en heb ik mijn eerste opdracht gekregen. Een gevarieerde opdracht binnen de business unit Food Testing – Pesticiden. Een opdracht waarin ik continu schakel met verschillende afdelingen.

Niet alleen de trainingen bij YSE maar ook de intervisies en andere activiteiten zorgen voor een snelle persoonlijke ontwikkeling. Door de open omgeving kun je altijd hulp vragen voor problemen waar je tegen aan loopt en ervaringen en tips met andere trainees uitwisselen. Kortom, een inspirerende omgeving, een uitdagend traineeship en enorm veel zin in de komende twee jaar!

Recente berichten