YSE

Developing future leaders

Bouke Loohuis, Kirkman Company powered by YSE

Tijdens mijn master Corporate Communicatie & Nieuwe Media groeide mijn interesse voor organisatieverandering en de rol die je als adviseur kunt spelen bij het veranderen, vernieuwen of verbeteren van organisaties. Ik ging op zoek en kwam uit bij het unieke concept van YSE: in betrekkelijk korte tijd veel inzichten en ervaringen op doen bij verschillende opdrachtgevers met daarnaast ruimte voor training en persoonlijke ontwikkeling. Where do I sign up?

Nu ik een tijdje bezig ben kan ik zeggen dat mijn eerste echte baan direct een voltreffer is, hoe cool is dat! De projecten en collega’s bij Kirkman Company en YSE geven mij energie en de manier van werken spreekt me erg aan: ondernemend, verbindend en een beetje eigenYSE. We werken niet voor de klant, maar samen met. Co-creatie is het uitgangspunt, waarbij je volwaardig en volle bak meedraait op het project waar je zit. Geen lange rapporten, maar met je voeten in de klei. Met een goede mix van seniors en generatie Y’ers kun je hier veel van elkaar leren en krijg je de ruimte om te komen met nieuwe ideeën. De cultuur is informeel, open en eerlijk, met nuchtere collega’s die allen een gezonde drive hebben om hard te werken en hun ambities na te jagen.

Met het Kirkman Company traineeship powered by YSE leer je in twee jaar tijd de ins and outs van het consultancy vak, gericht op het transformeren van organisaties die 100% relevantie nastreven voor al hun stakeholders. Tel daarbij de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, het uitdagende trainingsaanbod, de boeiende events en de gezellige borrels vanuit YSE bij op en je hebt de perfecte formule voor een super uitdagend en divers traineeship. Vind ik leuk!

Recente berichten