YSE

Developing future leaders

Bart Volker, Kirkman Company powered by YSE

Na een prachtige studententijd in Groningen kwam ook voor mij het moment: de stap naar de ‘grote mensenwereld’. Tijdens een vaarritje door de Amsterdamse grachten kreeg ik de gouden tip. De zus van een goede vriend vertelde enthousiast over haar periode bij YSE. Een ontzettend leerzame periode vol ambitie, inspiratie, leuke collega’s en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. 
Ik werd direct geprikkeld door het concept van YSE: in twee jaar tijd verschillende projecten bij interessante organisaties met daarnaast een uitdagend trainingsprogramma dat is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Na het eerste gesprek stond ik meteen dolenthousiast buiten. Wat een energie straalt het bedrijf uit. Het is moeilijk te beschrijven, maar iedereen die langskomt snapt het. 

Nu een kleine twee maand in het Kirkman Company traineeship powered by YSE kan ik concluderen dat dit is waar ik naar op zoek was. Het werk is uitdagend en fris, de mentaliteit is vernieuwend en eigenwijs. Tijdens mijn tweede dag zat ik bij de klant op gesprek en de derde dag was ik er al aan het werk. Mijn mede-trainees kijken op originele manier naar vraagstukken en ik ontmoet zoveel gelijkgestemden die gedreven zijn niet alleen zichzelf te verbeteren, maar ook elkaar. 

Tot nu toe een schot in de roos voor mij en heb dan ook zin in de komende twee jaar. Als mensen mij vragen naar de gouden tip, hoef ik niet lang te twijfelen. YSE is een absolute aanrader voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, niet bang is om onderuit te gaan en het vanzelfsprekend vindt om iedere dag met een glimlach naar zijn of haar werk te gaan! 

Recente berichten