YSE

Developing future leaders

Ariene Krijger, Boskalis powered by YSE

Mijn naam is Ariene en per 1 oktober 2015 ben ik aan de slag gegaan bij Boskalis als Young Professional. Voor ik aan mijn traineeship begon, werkte ik al bij Boskalis, een van de grootste marine services ondernemingen in de wereld. Van de ene week op de andere was ik voorgesteld bij YSE, bij Boskalis in dienst gekomen en op een andere opdracht gezet, met als overkoepelend begrip Change Management.

Binnen deze opdracht valt onder andere het ontwikkelen van een communicatieplan voor de IT afdeling, een stakeholder analyse van de verschillende onderdelen van de afdeling opstellen en het coördineren van de nieuwsbrief roulatie van verschillende projecten. Ook maak ik deel uit van het project team wat een cultuurverandering binnen de afdeling bevordert. Vooral het laatste ligt helemaal in het verlengde van mijn opleiding, Hospitality en Evenement Management. Wij als IT hebben als doel nog meer servicegericht en klantgericht gedrag te ontwikkelen en in dit project geven we daar op uiteenlopende wijzen handen en voeten aan.

Samen met de trainingen en coaching van YSE is dit een perfecte opstart van mijn carrière. De trainingen zijn heel persoonlijk en soms vrij confronterend, waardoor je er veel van leert en onthoudt. Het traineeship geeft voldoende mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, onder andere door gesprekken met je persoonlijke coach, een mentor en opdrachtgever van het bedrijf zelf en de regelmatige sessies bij YSE. Ik ben pas twee maanden bezig en heb nu al veel geleerd. Ik zie de rest van de komende anderhalf jaar met veel genoegen tegemoet.

Recente berichten