YSE

Developing future leaders

Annika Raaijmakers, Kirkman Company powered by YSE

Ronddwalende –vast wel herkenbaar, die periode waarin je niet weet wat je wilt- kwam ik een aantal maanden geleden in aanraking met Kirkman Company en YSE: daar zag ik mijzelf over een tijdje wel lopen, en daar loop ik dan nu. Grappig hoe je soms even moet verdwalen om een compleet nieuwe weg te ontdekken. Rechtdoor een uitgestippeld pad bewandelen, dat kan natuurlijk iedereen. De uitdaging zit hem in het ontdekken van spannende zijstraten en verborgen plekjes, omdat je daar vindt wat je nooit verwacht had tegen te komen.

Eén groot avontuur; dat is hoe ik het leven graag zie. En dat is eigenlijk precies wat ik bij mijn traineeship van YSE verwacht. Ik zal te maken krijgen met een gigantische verscheidenheid van mensen, culturen, organisaties, projecten en expertises. Soms zal ik een diepe sprong moeten maken of een enge, onbekende weg in moeten slaan, maar dat maakt het juist zo spannend. En ook dat ik nóg meer mag leren over mijzelf op persoonlijk en professioneel vlak.

Erg fijn wel dat je die weg niet alleen hoeft te bewandelen en dat je de reis doormaakt samen met enthousiaste, slimme en vooral ook heel verschillende mede-YSE’ers. Want samen is beter en vooral ook veel leuker dan alleen. Dat staat naar mijn gevoel wel écht centraal hier en dat geeft me enorm veel energie.

Ik kan niet wachten om onderdeel te zijn van alle ontdekkingsreizen die organisaties gaan maken samen met Kirkman Company, waar ik mijzelf nu Young Professional mag noemen. Want zolang we met zijn allen kritisch blijven op hoe het nu is en waar we eigenlijk naartoe willen, dan geloof ik dat we daar kunnen komen.

Recente berichten