YSE

Developing future leaders

Mogelijkheden

We organiseren verschillende types events. Zowel Open als Inhouse. Zie ons aanbod hier onderstaand.

College Tour

Per jaar organiseren we minimaal 20 College Tours. Bijeenkomsten waarbij experts uit ons netwerk kennis en ervaring delen met Young Professionals. De ene keer bij ons op kantoor, de andere keer op locatie bij de organisatie.

Business Game

We organiseren minimaal 2 keer per jaar onze YSE24 Business Game, waarbij Young Professionals cases kraken voor onze opdrachtgevers. Je kunt hier als individu aan meedoen, of we kunnen een op maat gemaakte Business Game voor jouw organisatie maken.

Generatieleersessie

We verbinden verschillende generaties met elkaar door middel van generatieleersessies. Dit zijn workshops waarin we inzicht geven in de verschillende generaties en ervoor zorgen dat men nog beter gaan samenwerken.

Workshop

We organiseren op maat gemaakte workshops, bijvoorbeeld over "hoe verzorg je een workshop", "personal branding" of "netwerkskills". Waardevol om met je collega's te doen of juist met mensen van andere organisaties om tot andere inzichten te komen.

Denktanksessie

Wil jij gebruik maken van de denkkracht van (andere) Young Professionals? Of wil je zelf eens meedenken met een van onze opdrachtgevers? Dat kan middels de Denktanksessies. Dit zijn bijeenkomsten waarbij organisaties de mogelijkheid krijgen om een case voor te leggen aan een panel van jongeren.

Pubquiz

Een pubquiz is de perfecte manier om inhoud en fun met elkaar te combineren. We stemmen samen met jou de gewenste inhoud af en zorgen voor een ludieke vorm en onvergetelijk event.

Lezing generatie Y

We worden regelmatig gevraagd om lezingen te verzorgen. Dit omdat we regelmatig onderzoeken uitvoeren naar de wensen van de jongere generatie. Terugkerende thema's zijn vaak: hoe binden en boeien we de generatie Y? En hoe zorgen we ervoor dat ze happy blijven?

Training

Een gedeelte van het YSE ontwikkelprogramma is open toegankelijk. Dit bied jou de mogelijkheid om met een of enkele trainingen deel te nemen en op die manier aan je eigen ontwikkeling te werken. Dit zijn verschillende trainingen op inhoud en vaardigheden.

Fun activiteit

We organiseren ook sport- en spelactiviteiten die bijdragen aan het binden en boeien van de jongere generatie. Ben jij op zoek naar een mooie dag vol plezier, sport en ontspanning? Dat kunnen wij ook voor jouw organisatie regelen.