YSE

Developing future leaders

Ygenwijs

Wij geloven in de transformerende kracht van Generatie Y die organisaties helpen te veranderen, vernieuwen, verjongen en te versnellen. Wij geven organisaties de kans om middels inhoudelijk interessante en inspirerende events op een laagdrempelige manier kennis te maken met de kracht van de Generatie Y. Dit doen we met het evenementenlabel van YSE: Ygenwijs. We organiseren Open Events en Inhouse Events waarin we organisaties met jonge talenten laten leren en samenwerken.

Onze jaarkalender

Hier vind je de Ygenwijs jaarkalender met de meest up to date informatie over de aankomende events. Een College Tour, training of ander event bijwonen? Download dan nu de kalender en meld je aan.

Download PDF

De voordelen

Verbinden

We zorgen voor verbinding. Tussen individuen, groepen mensen en organisaties. Door deel te nemen aan Ygenwijs events, wordt de verbinding met je eigen organisatie ook vergroot.

Innoveren

We zorgen voor innovatie. Door de denk- en executiekracht van de jongere generaties in te zetten, introduceren we een nieuwe manier van denken en werken.

Ontwikkelen

We ontwikkelen nieuwe kennis en competenties. Door kijkjes in de keukens van andere organisaties en het inzetten van experts, vergroten we de kennis en ervaring van onze deelnemers.

Wat vinden onze klanten

"De College Tour bij CEVA Logistics was leerzaam en vernieuwend. Een kijkje in de keuken bij een andere organisatie werkt verfrissend."

Thomas Rohof

"De Business Game bij Cofely was professioneel en leuk georganiseerd. Het zorgde echt voor vernieuwing en zorgde voor verbinding tussen onze jongeren."

Marrigje Mollenhof

"Door de denktanksessie kregen we waardevolle inzichten van andere besturen van Young Clubs. Kennis en ervaring delen met andere organisaties werkt echt."

Aaltje Wiersma

Samenwerken met Ygenwijs?

Naar contact