YSE

Developing future leaders

Waarom samen met YSE?

Werken met YSE

Onze opdrachtgevers hebben verschillende redenen waarom ze met ons samenwerken. De ene keer omdat ze de cultuur willen veranderen, de andere keer omdat ze specifieke kennis en ervaring nodig hebben. Vaak is er ook behoefte aan hernieuwde energie of wil men de organisatie verjongen omdat er binnen de komende jaren veel (oudere) medewerkers gaan uitstromen.

De voordelen

Toegang tot toptalent

Door met YSE samen te werken heb je de toegang tot briljante Young Professionals die samen met jou de uitdagingen van jouw organisatie te lijf gaan.

Succesvolle functies en projecten

De YSE-ers vervullen jouw functies of brengen jouw projecten tot een succesvol eind. De ene keer als projectleider, de andere keer als project management officer bij een groot project. Onze opdrachtgevers scoren de prestaties van YSE-ers met een rapportcijfer van 8,4 gemiddeld.

Profiteren van de 4 V's

De YSE Young Professionals zorgen voor verandering, vernieuwing, verjonging en versnelling. Zij weten jou, jouw collega's en jouw organisatie mee te nemen in hun verfrissende kijk op jouw organisatie en de omgeving.

Vergroten van de aantrekkingskracht

Door met YSE samen te werken, komt jouw organisatie positief in the picture te staan. Op deze manier wordt jouw organisatie binnen de doelgroep Young Professionals een aantrekkelijke werkgever en een organisatie waar zij graag klant van zijn.

Wat vinden onze klanten

"Samenwerken met Young Professionals brengt dynamiek in onze organisatie en voegt een verfrissende kijk toe op actuele thema’s"

Han Hendriks

"Wij waren al sterk onder de indruk tijdens de selectiedag van hun energie, professionaliteit en scherpe vragen"

Frank Damen

"Young Professionals hebben een verfrissende kijk op de organisatie. Door deze samenwerking krijg ik steeds meer nieuwe ideeën"

Corine Adams

Samenwerken met YSE?

Naar contact