YSE

Developing future leaders

Ons verhaal

YSE is in 2007 oorspronkelijk opgericht als het traineeship van Kirkman Company. Sinds begin 2011 zijn wij echter een zelfstandige organisatie en niet alleen actief voor Kirkman Company, maar ontwikkelen wij talenten en traineeships voor een breed scala aan klanten. YSE is trots om onderdeel te zijn van de Powered by Meaning beweging. Een collectief van organisaties dat voortdurend werkt aan nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Zie www.poweredbymeaning.com

Werken bij YSE

Ben jij een high potential met lef?

Wij onderscheiden ons door de uitgebreide investering in ontwikkeling van onze Young Professionals. In deze ontwikkeltijd gaan we aan de slag met training, coaching, people management en begeleiding op projecten. We geven veel ruimte voor jouw eigen initiatief. Eerst verschillende ervaringen opdoen bij onze opdrachtgevers en proeven aan diverse functies? En de juiste training, coaching en begeleiding om snel te groeien? Wij vinden dat een logische stap na je studietijd. Jij ook?

Meer weten

Werken met YSE

Zoek jij een high potential met lef?

Wij geloven dat er een nieuwe generatie leiders nodig is om de uitdagingen van deze tijd en de toekomst het hoofd te bieden. Door de samenwerking met onze jonge talenten is jouw organisatie in staat om te veranderen, vernieuwen, versnellen en te verjongen. Wij recruiten en ontwikkelen jonge talenten middels op maat gemaakte traineeships en we beschikken over een pool van talenten waar jij uit kan vissen. Daarnaast kun je jouw huidige talenten laten deelnemen aan onze programma's.

Meer weten

Onze klanten

YSE-ers aan het woord

"Eén van de aspecten die mij aanspreekt bij YSE, is de sterke nadruk op persoonlijke ontwikkeling. Je denkt na over hoe jij het beste waarde kan toevoegen op een manier waar jij gelukkig van wordt."

Elisa Syakur

"Precies wat ik zocht: een traineeship bij een grote, complexe en klantgerichte organisatie in de publieke sector met veel mogelijkheden om mijn advies- en organisatietalenten in te zetten en te ontwikkelen!"

Dennis Jacobs

"Bij Kirkman Company en YSE liggen de verwachtingen hoog en de projecten zijn uitdagend. Maar naast de opdrachten is er veel ruimte voor het ontwikkelen van kennis over jouw eigen persoonlijke interesses."

Dionne Ewen

Ben jij een talent met grootste plannen?

Solliciteren