YSE

Developing future leaders

College Tour: Project- en Stakeholdermanagement

Amsterdam
03 Mar 2017
{num} comments

Tijdens projecten is het belangrijk dat de verantwoordelijke partijen goed nadenken over hoe de verschillende onderdelen het best kunnen worden aangepakt en hoe rekening gehouden kan worden met de stakeholders. Bij mega projecten zoals de Noord-Zuid Lijn in Amsterdam is dit niet enkel nog belangrijker, maar ook nog veel complexer. Alle betrokkenen moeten hierin worden meegenomen om een dergelijk project, dat al snel onder een vergrootglas ligt, tot een goed einde te brengen. 

Bij de gemeente Amsterdam hebben ze veel ervaring met dit soort grote projecten die politiek gevoelig liggen. Neem tijdens deze College Tour een kijkje bij de Rode Loper, de nieuwe entree van de stad. Het projectmanagement bureau geeft jou de mogelijkheid te leren van de complexe belangen waar het project mee valt of staat. 

Wil jij leren van de ervaringen die ze bij de gemeente Amsterdam hebben opgedaan over groot project- en stakeholdermanagement? Kom dan naar deze College Tour en leer ervan om het toe te passen in je eigen werkomgeving! Aanmelden kan tot uiterlijk 20 februari via het onderstaande formulier.

Praktische informatie: 

Datum en tijd:  3 maart van 13:00 tot 17.00 uur.

Locatie: Rode Loper 020 - Rokin 97, Amsterdam

Deelname aan College Tours is kosteloos voor studenten en kost 300 euro voor werkende Young Professionals.