YSE

Developing future leaders

Evenement
Mar
03

College Tour: Project- en Stakeholdermanagement

Tijdens projecten is het belangrijk dat de verantwoordelijke partijen goed nadenken over hoe de verschillende onderdelen het best kunnen worden aangepakt en hoe rekening gehouden kan worden met de stakeholders. Bij mega projecten zoals de Noord-Zuid Lijn in Amsterdam is dit niet enkel nog belangrijker, maar ook nog veel complexer.

Lees meer
Evenement
Mar
10

Amsterdamse Carriere Dagen

Benieuwd naar een typische opdracht van een YSE Young Professional? En zou je graag je vragen over YSE aan een Young Professional willen stellen? Dat kan op 10 maart tijdens de Amsterdamse Carriere Dagen! Schrijf je nu in via de website van de ACD en wellicht zien we elkaar dan!

Lees meer
Evenement
Mar
17

College Tour: Marketing in de Zorg

Wanneer we denken aan zorginstellingen is er al snel de associatie met het verzorgen en/of beter maken van patiënten. Voor de organisaties zelf is het echter niet zo simpel. Achter de wereld van het verzorgen en beter maken ligt een heuse markt; een markt met concurrentie waarbinnen patiënten gezien worden als klanten.

Lees meer
Evenement
Mar
24

College Tour: Achter de schermen bij de KNVB

Het is meerdere keren per maand voorpagina nieuws: de KNVB. Het gaat dan onder andere over uitslagen van voetbalcompetities, nieuws over personeelsverschuivingen en veranderende spelregels zoals de videoscheidsrechter.

Lees meer
Evenement
Mar
30

Ygenwijs24 #11

Kruip twee dagen in de huid van een Young Professional van YSE en help een toporganisatie. Kraak een echt vraagstuk met een team van medestudenten en YSE Young Professionals, zowel op kantoor bij ons als bij onze opdrachtgever, tijdens de geheel verzorgde Ygenwijs24 Business Game.

Lees meer