YSE

Developing future leaders

Blog

Een rugzak vol

Even voorstellen. Mijn naam is Evelien, ik ben 24 jaar en binnenkort heb ik mijn eerste dag in de brugklas. Althans, zo voelt het.

Lees meer
Blog

Hoe overleef ik een traineeship?

Daar sta je dan, met je WO diploma, klaar om de volgende sprong in het diepe te wagen. Wederom sta je onderaan de ladder en moet je je weg omhoog knokken om jezelf te bewijzen. Je sollicitatie heb je overleefd, je bent leuk genoeg , hebt de nodige kennis die ze zochten en hebt het verlossende telefoontje gehad: je hebt een baan! Allereerst gefeliciteerd, je grootste stap tot nu toe is gezet. Vanaf nu mag je 40 uur per week echt iets gaan leren. Maar hoe overleef je je eerste weken?

Lees meer
Blog

Mijn officiële debuut maken

Ja! Het is weer zondag! Ik knoop m’n FC Utrecht sjaal om en fiets naar Stadion de Galgenwaard. Samen met twee vrienden zoek ik onze vaste stekkies op de tribune op, waar we lekker naar de wedstrijd gaan kijken.

Lees meer
Blog

De week van... Mark

Maandag – Tweede kerstdag. Ook vandaag staat er, evenals de rest van het afgelopen weekend, weer veel eten en gezelligheid op het programma, ditmaal bij familie in het pittoreske Valkenburg. Lekker om even een lang weekend te hebben want de laatste week voor kerst was toch wat hectisch. Zo moest ik nog een hoop mensen spreken voor de kerstvakantie om mezelf te garanderen van werk voor deze week.

Lees meer
Blog

De week van... Cornel

Het is maandagochtend en ik begin mijn volgeplande week met nieuwe energie. Mijn werkzaamheden richten zich op de implementatie van het CRM-systeem binnen Smurfit Kappa. CRM wordt binnen Smurfit Kappa gebruikt om alle informatie over de accounts te bewaren.

Lees meer