YSE

Developing future leaders

Blog

Surprise party

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je compleet verrast wordt door een bepaalde situatie? Het mooiste hotel op je tropische vakantie bleek de slechtste service te hebben; die ene saaie collega blijkt later op de borrel de grootste grappenmaker te zijn; die keer dat je uiteindelijk pas om 5 uur ’s nachts thuis kwam van het verjaardagsfeestje waar je écht écht geen zin in had… klinkt bekend?

Lees meer
Blog

Werken voor de overheid: 7 redenen waarom dat wél iets is om op een feestje over te beginnen!

Het is vrijdagavond en ik sta op een borrel met vrienden en collega’s, ik vertel kort dat ik bij YSE het OverhYd traineeship doe en vervolgens komt de onvermijdelijke vraag ‘waarom overheid?’. ‘Bij de overheid gaat toch iedereen om 5 uur naar huis, duurt het heel lang voordat besluiten genomen worden en hangt alles vast aan regels en procedures?’

Lees meer
Blog

Na inspanning volgt ontspanning

Tegen het einde van de winter liet ik de Nederlandse kou achter me voor een rondreis door Marokko. Het was een tocht van Marrakech, via de woestijn, naar een surfersdorpje, waar een surfles uiteraard niet kon ontbreken. Ondanks dat het voor mij de derde keer was, ging het letterlijk met vallen en opstaan.

Lees meer
Blog

De week van... Karima

Maandag.. Mijn werkweek begint over het algemeen met voorbereidingen op de zondagavond al. Dan pak ik mijn koffer alvast in om de komende dagen in Philipinne, de Mosselstad van Nederland te verblijven.

Lees meer
Blog

Eurofins: groot en toch onbekend. Maar maakt onbekend ook onbemind?

Ik ben David, 24 jaar oud, Young Professional bij Eurofins en spelend met de vraag wat ik wil bereiken in de (nabije) toekomst. In mijn blog vertel ik je graag over wat Eurofins is en welke impact ik daar maak als young professional.

Lees meer