YSE

Developing future leaders

Blog

De week van... Karima

Maandag.. Mijn werkweek begint over het algemeen met voorbereidingen op de zondagavond al. Dan pak ik mijn koffer alvast in om de komende dagen in Philipinne, de Mosselstad van Nederland te verblijven.

Lees meer
Blog

Eurofins: groot en toch onbekend. Maar maakt onbekend ook onbemind?

Ik ben David, 24 jaar oud, Young Professional bij Eurofins en spelend met de vraag wat ik wil bereiken in de (nabije) toekomst. In mijn blog vertel ik je graag over wat Eurofins is en welke impact ik daar maak als young professional.

Lees meer
Blog

De Huiltraining

Zo, aangenomen voor een YSE traineeship. Twee jaar aan de slag, verschillende organisaties zien, leuke lotgenoten en persoonlijke ontwikkeling. Klinkt top toch? Maar die persoonlijke ontwikkeling, hoe ziet dat er eigenlijk uit? Dat gaat toch vanzelf?

Lees meer
Blog

Een rugzak vol

Even voorstellen. Mijn naam is Evelien, ik ben 24 jaar en binnenkort heb ik mijn eerste dag in de brugklas. Althans, zo voelt het.

Lees meer
Blog

Hoe overleef ik een traineeship?

Daar sta je dan, met je WO diploma, klaar om de volgende sprong in het diepe te wagen. Wederom sta je onderaan de ladder en moet je je weg omhoog knokken om jezelf te bewijzen. Je sollicitatie heb je overleefd, je bent leuk genoeg , hebt de nodige kennis die ze zochten en hebt het verlossende telefoontje gehad: je hebt een baan! Allereerst gefeliciteerd, je grootste stap tot nu toe is gezet. Vanaf nu mag je 40 uur per week echt iets gaan leren. Maar hoe overleef je je eerste weken?

Lees meer