YSE

Developing future leaders

Evenement
Apr
07

College Tour Digital Marketing - Damen Shipyards

In de digitaliserende wereld waarin iedereen alles via het internet regelt, moet ook de marketing daar op worden aangepast. Niet langer bereik je potentiële klanten via reclame folders en dikke brochures. Websites, online adds en social media zijn nu de belangrijkste kanalen om die doelgroep te bereiken. Hoe kan je daar als organisatie op inspelen en welke stappen moet je nemen om effectief en efficiënt te worden met deze nieuwe strategie?

Lees meer
Blog

Een rugzak vol

Even voorstellen. Mijn naam is Evelien, ik ben 24 jaar en binnenkort heb ik mijn eerste dag in de brugklas. Althans, zo voelt het.

Lees meer
Blog

Hoe overleef ik een traineeship?

Daar sta je dan, met je WO diploma, klaar om de volgende sprong in het diepe te wagen. Wederom sta je onderaan de ladder en moet je je weg omhoog knokken om jezelf te bewijzen. Je sollicitatie heb je overleefd, je bent leuk genoeg , hebt de nodige kennis die ze zochten en hebt het verlossende telefoontje gehad: je hebt een baan! Allereerst gefeliciteerd, je grootste stap tot nu toe is gezet. Vanaf nu mag je 40 uur per week echt iets gaan leren. Maar hoe overleef je je eerste weken?

Lees meer
Evenement
Mar
30

Ygenwijs24 #11

Kruip twee dagen in de huid van een Young Professional van YSE en help een toporganisatie. Kraak een echt vraagstuk met een team van medestudenten en YSE Young Professionals, zowel op kantoor bij ons als bij onze opdrachtgever, tijdens de geheel verzorgde Ygenwijs24 Business Game.

Lees meer
Evenement
Mar
03

College Tour: Project- en Stakeholdermanagement

Tijdens projecten is het belangrijk dat de verantwoordelijke partijen goed nadenken over hoe de verschillende onderdelen het best kunnen worden aangepakt en hoe rekening gehouden kan worden met de stakeholders. Bij mega projecten zoals de Noord-Zuid Lijn in Amsterdam is dit niet enkel nog belangrijker, maar ook nog veel complexer.

Lees meer